Flag button to English website

Webshops

direct-accountants-webshop-aBent u webshopeigenaar of wilt u een webshop gaan oprichten? Wij bieden u de noodzakelijke ondersteuning. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Houten, provincie Utrecht, ondersteunen wij webshops in heel Nederland.

Direct Accountants heeft een grote expertise opgebouwd met webshops. Bij grote webshops kan de administratie gekoppeld worden aan een online boekhoudpakket.

Direct Accountants verzorgt alle administratieve en fiscale diensten die u van een accountant mag verwachten. U kunt dan denken aan de boekhouding, salarisadministratie, belastingaangiftes en jaarrekeningen. De meerwaarde die wij webwinkels bieden, is gelegen in specifiek op de branche gerichte bedrijfseconomische en bedrijfskundige adviezen, advisering rondom de omzetbelasting en de specifieke ICP aangifte.

Verder kunnen wij u adviseren rondom de koppeling van webshopsystemen: WooCommerce (WordPress), Magento, SEOshop, Virtuemart (Joomla), myShop, Mijnwebwinkel. Ook kunnen wij u adviseren met betrekking tot de online boekhoudpakketten: AFAS Online, Twinfield, E-boekhouden, Xero.com en andere.

Met Direct Accountants blijft u de drukte de baas: Laat uw klanten maar komen! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.